Prijava


NOVO za šk. god. 2008./2009.:

Budući da je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa donijelo odluku da se svjedodžbe od ove godine ispisuju iz eMatice, na novom (praznom) obrascu, registracija za aplikaciju više nije moguća. Postojeći korisnici još uvijek će moći pristupiti unesenim podacima te ispisivati svjedodžbe na starom obrascu. Svaki registrirani korisnik, ukoliko to želi, može u bilo koje vrijeme obrisati stare podatke o svojim učenicima. Autor web aplikacije Svjedodžba zahvaljuje se na ukazanom povjerenju korištenjem aplikacije.


NOVO za šk. god. 2007./2008.:

- korištenje aplikacije od sada je potpuno besplatno
- omogućen precizniji ispis jer se za svako polje mogu odrediti koordinate
- izvoz podataka o učenicima u Excel
- premještanje učenika u sljedeći razred jednim klikom miša
- za novo unesene učenike uspjeh će se ispisivati s decimalnim zarezom, a ne decimalnom točkom

Općenito o aplikaciji

Ove stranice namijenjene su djelatnicima u osnovnim školama koji ispisuju učeničke svjedodžbe, dakle prije svega razrednicima, a zatim i pedagozima i ravnateljima.

Budući da je ovo web aplikacija, za unos podataka nije vam potreban nikakav dodatni program. Svi podaci o učenicima pohranjuju se u bazu podataka koja je zaštićena lozinkom, a podaci iz nje vidljivi su samo vama. Pritom vam nije potrebno nikakvo znanje o bazama podataka. Kreirana svjedodžba je u PDF formatu pa će vam jedino za ispis trebati program Acrobat Reader kojega vjerojatno već imate instaliranoga na računalu.

Prije korištenja potrebno se registrirati. Međutim, registrirati se mogu samo djelatnici škole (učitelji, stručni suradnici i ravnatelji), a svi ostali zahtjevi za registraciju ostat će bez odgovora. Možete dodati neograničeni broj učenika i podatke o njima mijenjati koliko puta želite.

Koliko je cijeli postupak izrade svjedodžbe jednostavan uvjerite se na stranici Demo. Aplikacija je optimizirana za brz unos podataka, a detaljnije o unosu, promjeni i brisanju podataka i ispisu svjedodžbi pročitajte na stranici s uputama.